Home

ATENȚIE!

Joi, 28 decembrie 2023, e ultima zi din acest an în care mai puteți face plăți, depune sau ridica documente!

  • La ghișee, programul va fi unul scurt: 8.30 – 12.00.
  • Online, depunerile de documente se pot face până la ora 12.00, iar plățile până la sfârșitul zilei.

Vineri, 29 decembrie, ghișeele sunt închise pentru public deoarece sunt necesare formalități de închidere și deschidere de an fiscal. Nu se pot face operațiuni sau plăți nici online sau prin alte mijloace.

Programul normal și plățile se vor relua din 3 ianuarie 2024.

Luni, 2 octombrie, e ultima zi de plată a impozitului pe 2023

Știri

Luni, 2 octombrie, e ultima zi de plată a impozitului pe 2023

2023-09-27

Ți-ai plătit impozitul pentru anului 2023? Dacă nu, află că îl mai poți achita până luni, 2 octombrie (inclusiv). După această dată, încep penalizările.

Impozitele și taxele locale se pot achita, anual, în două tranșe egale: prima până la data de 31 martie și a doua până la 30 septembrie. După expirarea acestor date scadente, se percep majorări de 1% pe lună sau fracțiune de lună, până la stingerea sumei datorate.

În 2023, cum 30 septembrie pică într-o zi nelucrătoare, al doilea termen de plată a impozitelor și taxelor locale se prelungește până în prima zi lucrătoare care urmează, respectiv până la 2 octombrie 2023.

Cum plătești impozitul

Sunt mai multe modalități de a-ți achita impozitele și taxele.

Online, prin: ghișeul.ro, aplicația eSector6 și prin virament bancar, iar fizic: la stațiile Selfpay, prin Westaco Express (din stațiile OMW/Petrom) sau prin Poștă.

Persoanele fizice pot găsi toate informațiile aici: https://taxelocale6.ro/impozite_taxe_primariesector6/persoane-fizice/mijloace-de-plata

Persoanele juridice aici: https://taxelocale6.ro/impozite_taxe_primariesector6/persoane-juridice/mijloace-de-plata.