Home

ATENȚIE! Am închis două centre vechi, am deshis unul nou, de încasare

Știri

ATENȚIE! Am închis două centre vechi, am deshis unul nou, de încasare

2023-01-02

La finalul anului 2022, Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale Sector 6 a închis două centre vechi, care nu aveau mult spațiu în interior, astfel că oamenii nu puteau avea condiții decente de așteptare. Este vorba despre Centrul Piața Drumul Taberei (fosta Piață Moghioroș din Bd. Drumul Taberei 40) și Centrul Militari (pe cel din Șoseaua Virtuții 1-3).

Rămân funcționale pentru încasări centrele moderne din Complexul Comercial Drumul Taberelor (Auchan, Str. Brașov 25) și cel din Crângași (eMag, Șos Virtuții 148). Plățile, aici, se pot face atât la ghișeu, cât și la aparatele SelfPay, asistate de inspectori fiscali.

În același timp, am deschis un centru nou de încasare, în incinta Hypermarketului Cora Lujerului. Acesta este operațional din 3 ianuarie 2023, iar plățile se fac doar la cele 6 aparate noi SelfPay. Operațiunea este simplă, rapidă și sigură, există asistență din partea inspectorilor fiscali, nu sunt erori, aparatele sunt interconectate cu softul DGITL și totul durează maximum 2 minute.