Home

Anunțuri publice

Comunicări acte administrativ fiscale

 

Decizii de impunere, somații, titluri executorii, notificări de poprire, acte de inspecție fiscală, instituiri de sechestre, convocări, anunțuri privind valorificarea bunurilor mobile sau imobile, soluționări de contestații, acestea sunt câteva dintre așa-numitele „acte administrativ fiscale”.

În cazul în care aceste acte, emise pe numele unei persoane fizice sau juridice, nu au putut fi comunicate electronic sau prin poștă, comunicarea se realizează prin publicitate, conform Codului de procedură fiscală (art. 47, alin. 5-7). Comunicarea prin publicitate se face prin afișarea unui anunț în care se menționează că a fost emis actul administrativ-fiscal pe numele contribuabilului.

Astfel, în situația în care vrei să vezi dacă sunt emise acte pe numele tău, trece-ți numele în butonul de search. Dacă sunt, va apărea un anunț colectiv, în care te vei regăsi. În dreptul numelui tău, vei vedea denumirea actului, data și numărul de înregistrare.

Nu putem publica documentul în sine, pentru a-ți proteja datele personale. Dar, pentru a intra în posesia unui duplicat al actului emis, te rugăm să-l soliciți prin intermediul platformei online sau fizic, la ghișele noastre.

 

Secțiune în curs de actualizare, pentru a găsi toate anunțurile accesați aici

Tabel Anunturi
Selectează filtrele dorite pentru a vedea rezultatele căutării.